Schilderwerken

Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk wordt vaak niet gedacht aan bescherming. Maar zeker voor bijvoorbeeld gevelkozijnen geldt dat goed schilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk. Dit staat immers in verbinding met elkaar.

Kleur speelt bij het binnenschilderwerk een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat. Daarnaast speelt hygiƫne binnenshuis ook een belangrijke rol. Glad en strak schilderwerk is goed schoon te maken.

Binnen schilderen wij uitsluitend met watergedragen producten. Dit houdt in dat er geen oplosmiddel in de verf zit. Dit heeft positieve effecten op het milieu en de gezondheid van de verwerker.

Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van uw woning, kantoorpand, school, etc. Met geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak proberen wij bij te dragen aan uw optimale leef comfort.

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk aan uw woning of bedrijfspand is belangrijk. Niet alleen voor een fraai uiterlijk, maar ook voor het waarde behoud. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren verlengt u de levensduur van uw deuren, kozijnen, daklijsten etc.

Het schilderwerk van ons gaat veel verder dan alleen het uiterlijk. Wij stellen een goed en gedegen behandelplan met u op. Door planmatig uw woning te onderhouden kunnen de perioden tussen de onderhoudsbeurten worden verlengd. Dit resulteert in een hogere kwaliteit van het schilderwerk. Schilderwerk waarvan u nog lang plezier kunt hebben.

De schilder met hart voor uw huis.