Plafond- en wandafwerking

Mooi afgewerkte wanden en plafonds zijn een lust voor het oog. Ze beslaan veel vierkante meters en zijn daarom al snel sfeerbepalend. De keuze van een muurverf is afhankelijk van de ondergrond en omstandigheden. Elke muurverf heeft specifieke eigenschappen. Schrobvastheid, slijt- en stootvastheid, reinigbaarheid, dekking, witheid, schimmelbestendig of isolerend.

Verschillende ruimtes die gebruikt worden voor verschillende doeleindes vragen om specifieke muurverven. De eigenschappen voor een goede muurverf in natte ruimtes zijn niet van belang voor de afwerking in een woonkamer. Kinderkamers of scholen die intensief worden gebruikt vragen ook weer om een ander soort muurverf, etc.

De keuze van de kleur, de glansgraad en welke soort verf zijn bepalend voor de uitstraling en de sfeer van de ruimte. Naargelang de wensen van de gebruiker is er in elke glansgraad een specifiek product toe te passen. Steeds in ontelbare kleuren te maken. Wij geven u graag advies over de diverse mogelijkheden.

Er zijn diverse soorten technieken voor het afwerken van wanden:

  • Behang
  • Vinyl
  • Glasweefsel
  • Glasvlies

Bij elke techniek is er een ruime keuze in kleur en structuur. Een scala aan mogelijkheden voor het verfraaien van uw woonruimten waaraan esthetische en kwalitatief hoge eisen worden gesteld. Voor elke situatie is een ander soort wandafwerking toepasbaar. Er wordt rekening gehouden met het doel van de ruimte. Voor bijvoorbeeld ruimtes die intensief gebruikt worden is een glasweefselbehang zeer geschikt.

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden; strak, duurzaam, scheuroverbruggend, slijt- en stootvast, decoratief, milieuvriendelijk, hygiƫnisch, brandvertragend, etc. Elke keuze is te verkrijgen in oneindig veel kleuren, zowel in rustieke als moderne, barok of actuele dessins van vlak tot robuust reliƫf. Er is heel veel mogelijk.